Pénzügyi
képviselet
és áfaregisztráció
Magyarországon

Fiscal Representative Services

Hiszünk abban, hogy a jó cég
a jó csapatnál kezdődik.
Adóregisztráció és képvislet
nemzetközi ügyfelekenek.

Áfaregisztráció Magyarországon

A Magyarországra árukat importáló, Magyarországról vagy Magyarországra árut szállító társaságoknál felmerülhet a magyar áfaregisztráció kötelezettsége. Általában az alábbi esetekben szükséges Magyarországon áfa célra bejelentkezni: 

  • Magyarországon történő termék értékesítése
  • Termék importja Magyarországra az EU-n kívülről vagy termék behozatala más EU tagállamból
  • Termék értékesítése Magyarországi raktárból
  • Saját termék behozatala Magyarországra más EU tagállamból vagy saját termék kivitele Magyarországról más EU tagállamba (bizonyos kivételekkel)
  • Fel- vagy összeszerelés tárgyát képező termékértékesítés bizonyos esetekben
  • Magyarországi konferencia, kiállítás vagy képzés kapcsán történő belépődíj átvétele 
  • Magyarországi végfogyasztók részére történő (B2C) termékértkesítése a 35 000 EUR összegű küszöbérték felett (távolsági értékesítés)

Ha Ön eddig még nem jelentkezett be áfa célra, de ezt most orvosolni kívánja, van lehetőség visszamenőleges hatályú regisztrációra és az áfabevallások visszamenőleges benyújtására. 

Miben tudunk segíteni a magyar adó- és áfakötelezettségek, adószám kapcsán?

Az RSM Hungary segíthet annak eldöntésében, hogy az Ön cégére vonatkozik-e áfaregisztrációs kötelezettség, valamint segítünk az áfabejelentkezés teljesítésében, amennyiben szükséges. Elkészíthetjük és benyújthatjuk az áfabejelentkezést cégük nevében és a legtöbb európai nyelvről le tudjuk fordíttatni magyarra a szükséges áfaregisztrációs dokumentumokat.

Amint rendelkezésre áll az áfaszám, elkészítjük és benyújtjuk cégük nevében az áfabevallásokat.

RSM Hungary - nemzetközi áfa szolgáltatások

Az RSM Hungary a vezető pénzügyi képviseleti szolgáltató Magyarországon. Pénzügyi képviseleti szolgáltatásainkat 2004-ben indítottuk. Organikus növekedésünk és az évek során felhalmozott szakmai tapasztalat eredményeként magasan képzett, idegen nyelveket kiválóan beszélő szakértői csapatunk dolgozik ezeken a megbízásokon. 

Az RSM Hungary számviteli, bérszámfejtési, adó-,  vám- és jogi tanácsadási szolgáltatásokkal,  illetve könyvvizsgálói társirodánk, az RSM Audit Hungary Zrt. révén teljes körű szolgáltatáscsomaggal támogatja ügyfeleit..

Bővebben az RSM Hungary Zrt weboldalán.

Az RSM Hálózat bemutatása

Az RSM Hungary az RSM International hálózat kizárólagos magyar tagja. Az RSM International a világ 6. legnagyobb globális audit és adótanácsadói hálózata. Az RSM hálózatának 120 országban van tagja, jelen vagyunk a világ 40 legfontosabb üzleti központjának mindegyikében. Világszerte  43  000 szakértőt foglalkoztatunk hálózatunk több mint  810 irodájában Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában illetve a Csendes-Óceán térségében. 

A hálózatról további információkat a www.rsm.global oldalon olvashat.


Szakmai blogunk

Naprakész adózási, számviteli, könyvelési, bérszámfejtési szakmai tartalmak.Olvassa el szakmai blogjainkat

RSM International

Társaságunk az RSM International hálózat kizárólagos magyar tagja.
Az RSM International a világ 6. legnagyobb tanácsadó hálózata, tagjai egymástól független tanácsadó társaságok. RSM nemzetközi hálózata 116 országban van jelen 750 irodával,
41.000 munkatárssal.